بعد از گذشت دو ماه چجوری متوجه بشم که شاکی اعتراض زده یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶ #76668333

حدودا دو سال پیش با فردی درگیر شدیم و شکایت کردن و من رفتم دادگاه و انکار کردم و ابلاغیه ای برام اومد که متوجه اون نمیشم حدودا دو ماه میگذره از تاریخ ابلاغش و ده روز مهلت اعتراض دادن به شاکی ضمنا بنده در پرونده متهم ردیف دوم میباشم
بالای ابلاغیه نوشته قرار منع تعقیب
اولا لطفا توضیح بدید که قرار منع تعقیب ینی چه حکمی صادر شده و بعد از گذشت دو ماه چجوری متوجه بشم که شاکی اعتراض زده یا خیر
دوما اگر اعتراض نزده پرونده بسته میشه به صورت کامل و من میتونم ضمانتم رو بردارم؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بازپرس در صورت جرم بودن عمل ارتکابی و وجود ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار جلب به دادرسی و در صورت جرم نبودن عمل ارتکابی و یا فقدان ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار منع تعقیب صادر و پرونده را فوری نزد دادستان ارسال می‌کند. دادستان باید ظرف سه‌روز از تاریخ وصول، پرونده تحقیقات را ملاحظه و نظر خود را به طور کتبی اعلام کند و پرونده را نزد بازپرس برگرداند.

احتمال زیاد ایشان به حکم اعتراض نکرده است لذا نگران نباشید لیکن برای اطمینان، به قسمت اطلاع رسانی اشخاص در سایت عدل ایران مراجعه و از روند کار پرونده مطلع شوید.

با سلام،دوست عزیز قرار منع تعقیب یعنی شکایتی که بر علیه شما داده شده بوده،رد شده است و مهلت اعتراض ان ده روز است و بعد از ده روز پرونده بایگانی میشه

قرار منع تعقیب از قرارهایی است که دادرسی را متوقف میکند و اگر در مهلت قانونی بدان اعتراض نشود قرار بایگانی پرونده صادر میشود و این به معنی مختومه شدن پرونده است.اگر اعتراض صورت بگیرد به شما ابلاغ میشود