عدم تمکین رو چطور ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۶ #76611396

سلام
من چند ماه پیش دادخواست طلاق دادم تقریبا نزدیک صدور حکمیم همسرم این چند ماه نه میپزه نه میشوره اصلا نمیدونم چرا میاد خونه؟! افسار گسیختست و همه جا سرخود میره و میاد شبا فقط حدود ۱۲،۱ میاد خونه به وسایلا آسیب میزنه وسایل خودشو یه طور میکنه من نتونم استفاده کنم و هرجور پدرسوختگی میتونه انجام میده من واقعا نمیتونم کاری کنم؟داره به خونه زندگی آسیب میزنه واقعا میخوام درو قفل کنم دیگه نتونه بیاد و خرابکاری کنه همین نزدیکی ها هم دیگه حکم صادر میشه...لطفا راه حل بدین خیلی وقته دعوت به صبر میشم...

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید ایشان را ملزم به انجام کار منزل نمایید زیرا در این خصوص وظیفه ای ندارد . تا زمانی که عمسر شما است حق بودن در خانه را دارد و نمیتوانید مانع ورود او شوید.

با درود زوجه تکلیفی بر انجام امور منزل ندارد، اگر راه ندهید ممکن ای به لحاظ ترک انفاق محکوم شوید.

کار در منزل وظیفه خانم نیست براساس آن حکم تمکین بگیرید

انجام کارهای منزل از نظر قانونی از وظایف زن نیست

سلام و ارادت
قفل را تعویض نمایید و نفقه نقدی برایشان واریز کنید .

بادرود
کارهای که ذکر کردید جزو وظایف زن نیست
ودرخصوص شکستن وسایل باید با شهادت شهود اثبات کنید
بهتر است صبر کنید

من متوجه نشدم که شما زوج هستین یا زوجه ولی اگر شما زوج هستین جهت اطلاع زن وظیفه ای ندارد در خانه کار کند