میخوام بدونم در مورد ارز دیجیتال دادگاه با سارق چطور برخورد میکنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۰ #76590047

سلام و درود بر وکلای عزیز
یه سوال داشتم
برج ۴ از صندوق ماشینم کیفم رو دزدیدن
و الان من فهمیدم کار کی بوده و میتونم اثباتش بکنم .
فقط مسئله اینجاست که آیا میتونم ثابت بکنم که چه چیزایی داخلش بوده ؟
از جمله نگین های جواهری یه انگشتر طلای مردانه مدارک خودم مدارک ماشینم . حدود پنج هزار دلار و
از همه مهمتر کد پشتیبان والت ارز دیجیتال که یک سال پیش ارشش کمتر بوده ولی الان شاید حدود ۵ تا ۱۰ میلیارد ارزش داشته باشه و از دسترس من خارج شده .
میتونم پولم رو از طریق شکایت زنده کنم و ثابت کنم که این چیزها داخل کیفم بوده .

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات اموال مسروقه و شخص سارق با شاکی می باشد

با سلام.در صورتی که بتوانید اصل موضوع سرقت و هم چنین وجود مواردی که داخل کیف شما بوده است را اثبات کنید، ربایش ارزهای دیجیتال چون دارایی محسوب می‌شوند همانند سرقت سایر اموال جرم محسوب می‌شود و مجازات حبس و جزئی نقدی دارد.

هرگونه جرائم مربوط ب ارزهای دیجیتال قابل پیگیری و شکایت بوده لیکن عنوان جرم با ادله و مستندات میبایست ب اثبات برسد در صورت وقوع سرقت ولو در ارزهای دیجیتال سارق ب رد مال یا پرداخت ارزش آن،جزای نقدی و حبس محکوم خواهد گردید

در صورت اثبات موضوع امکان پیگیری و احقاق حق برای شما وجود دارد .

باسلام و درود چنانچه موضوع سرقت اثبات گردد مجرم مجازات خواهد شد.

با سلام
در صورت اثبات سرقت مجرم مجازات میشود

درود:اول نیاز به اثبات دارید،دوم ملاک حکم دادگاه است،در مواردی که عین مال وجود نداشته باشد سارق می بایست مثل یا قیمت آن را به شما بدهد وملاک نرخ روز اتحادیه است.