نحوه استعلام ازدواج قبلی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۵۴ #76566654

با سلام و وقت بخیر
من ۲ سال هست که ازدواج کردم و قبلا هیچ ازدواجی هم نداشتم
اما همسرم به دلیل یک خواب فکر میکند که من قبلا ازدواج کرده ام و به وی نگفته ام
چطور میتونم بهشون ثابت کنم که ازدواج قبلی نداشته ام؟
سپاس از شما

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مراجعه کننده عزیز

گواهی تجرد تاییدیه ای است که بر مبنای اطلاعات مندرج در سند سجلی شخص صرفا برای صاحب سند و براساس درخواست وی صادر می شود .

هر شخصی می تواند با مراجعه به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود و یا اداره سجلات و احوال شخصیه در وزارت امور خارجه ( در داخل کشور) و یا نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران ( در خارج از کشور) درخواست صدور گواهی تجرد نماید.

چنانچه شخصی غیر از صاحب شناسنامه قصد اخذ گواهی تجرد برای وی را دارد می بایست دارای وکالتنامه رسمی باشد که در ان اخذ گواهی تجرد صراحتا ذکرگردیده باشد.

صدور گواهی تجرد منوط به ارائه اصل شناسنامه صاحب آن است.

با سلام، به اداره ثبت احوال مراجعه ونید

درود
از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

سلام در خواست گواهی تجرد دهید

سلام
در صورت همکاری اداره ثبت احوال میتوانید در معیت ایشان موضوع را پیگیری نمایید.

با سلام
در خصوص گواهی تجرد اقدام فرمایید و سوابق ثبت میگردد

فقط در صورت ازدواج رسمی از اداره ثبت احوال قابل استعلام است