درخواست پرینت از جانب همسر امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۶ #76548167

با سلام همسر بنده تقاضای پرینت خط مرا به دادکاه داده است
چه مدارک و شواهدی باید برای گرفتن پرینت خط من به دادگاه ارایه بده که بهش پرینت رو بدن
و پرینت که میگیرن پرینت تماس هست یا پرینت پیامک ؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسر شما باید شکایت کند والا دادکاه مقام‌رسیدگی به تقاضای پرینت نیست

با سلام
برای اینکه قاضی دستور اخذ پرینت پیام ها یا تماس ها را صادر نماید همسر شما باید ادله ای ابراز نماید تا برای کمک به علم قاضی نیاز به متن پیام ها و یا تماس ها باشد و در خصوص اینکه پرینت پیام ها یا تماس گرفته می شود بستگی به دستور قاضی پرونده دارد.

سلام
بستگی به نوع درخواست ایشان مبنی بر دریافت پیامک یا تماس دارد
اما در صورتی که از جانب ایشان درخواست شود در صورت صلاحدید دادگاه، می توانند اقدام به اخذ پرینت نمایند

در مورد جرایم اعم از روابط نامشروع میتواند با ارائه امارات دیگری دال بر رابطه نامشروع مقام قضایی دستور پرینت میدهد، ولی به صرف ادعای واهی معمولا دستور پرینت صادر نمیشود

با سلام و احترام درخواست پرینت تماس یا پیامک صرفا از طریق مقام قضای آن هم در مواردی که جرمی اتفاق افتاده ممکن است و ضرورت آن برای مقام قضایی لازم است احراز شود