در خارج از کشور اظهار عدم تمکین چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۰۱ #76523402

بنده و همسرم چندین سال است که هر دو مشغول به زندگی با ویزای کار مجزا در خارج از کشور هستیم و هر دو تابعیت ایرانی را داریم. تاهل و ازدواج ما در جایی در خارج از کشور ثبت نگردیده است و تنها قبلا در ایران ثبت شده است. محل اقامت ثبت شده در گذرنامه هر دو نیز ایران می باشد. البته اقامت هر دو ما در شهرداری منطقه در حال زندگی در خارج از کشور بصورت قانونی و مجزا در منزل اجاری من ثبت گردیده است و هر دو بصورت مجزا سرپرستی خانوار را ثبت کرده ایم. ایشان چند وقتی هست که به بهانه درخواست طلاق منزل من را ترک کرده اند و منزلی مستقل را اجاره کرده اند. چگونه میتوانم عدم تمکین ایشان را در خارج از کشور اظهار و اثبات دارم؟ آیا ایشان یا وکیل ایشان میتوانند بعد از ارسال اظهار عدم تمکین شرط پرداخت مهریه را اعلام دارند و تا پرداخت قانونی آن از تمکین خودداری فرمایند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تنها درصورت باکره بودن، زوجه حق دارد شرط پرداخت مهریه را جهت تمکین تعیین کند

اثبات عدم تمکین در خارج از کشور بسیار سخت است اما میتوانید از طریق سفارت ایران نامه ای برای خانم مبنی بر تمکین ارسال کنید که قابلیت استناد در دادگاه های داخل ایران را داشته باشد. مهریه در هرصورت قابل مطالبه است و ارتباطی با تمکین ندارد

سلام
شما میتونید از طریق سفارت دادخواست دعوت به تمکین مطرح کنید...چه در خارج و چه در ایران تمکین و مهریه دو بحث جداگانه هستش...در هر صورت مهریه توسط زن قابل مطالبه است.

سلام

چنانچه مرد بخواهد زنش را طلاق دهد باید مهریه او را بپردازد، اما با اثبات عدم تمکین، نفقه به زن تعلق نمی گیرد.

سلام. اثبات عدم تمکین بسیار سخت هست اما از طریق سفارت، نامه ای برای خانم مبنی بر تمکین ارسال کنید که قابلیت استناد در دادگاه های ایران را داشته باشد. در مورد مهریه چه در خارج کشور و چه در داخل ایران قابل مطالبه تحت هرشرایطی است.

الزام به تمکین ارتباطی با مهریه ندارد و با وجود عدم تمکین زوجه مهریه قابل مطالبه است