خیانت زنم رو چطور قانونی پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۴۳ #76438391

زنم حدود ۲۲سال پیش به من خیانت کرده بود من فهمیدم و ابراز پشیمانی کرد و گریه و من بچه بودم من ببخش یا طلاق بده من بیش از حد دوستش داشتم بعد از ۹سال بچه دار شد الان دوتا بچه داریم اون موقع میدونستم باکی رابطه داره الان دوباره چند ماهی است نمیدانم با چه کسانی رابطه داره مطمن خیلی زیاد چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا مهرگونه اقامه دعوا در این راستا منوط به ارائه ادله معتبر می باشد و در صورت نداشتن ادله طرح دعوا بلانتیجه خواهد بود

با سلام،دادگاه با ادله و مدارک کار دارد این است که مدارکی در این راستا اگر دارید شکایت کنید....

شمابایدادعای خودراثایت کنیددررابطه نامشروع یابدون دلیل حق طلاق دارید

با احترام ، باید بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید.

با سلام
باید مدارکی و مستنداتی داشته باشین که نشان دهنده ارتباط باشد سپس اقدام قانونی کنید

باسلام
اسناد و مدارکی نسبت به ادعای خود دارید؟
اگر تصمیم به طرح شکایت دارید می توانید اقدام کنید فقط باید همه جوانب را در نظر بگیرید.

با سلام
باید مدارکی داشته باشین که نشان دهنده ارتباط باشد سپس اقدام قانونی کنید