قبل این که وقت معاینه مجددم برسه میتونم اقدام کنم برام کمیسیون؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #76349259

سلام پزشک قانونی طی نامه اولیه به پاسگاه نشنیدن گوش و دو تا دندون جلوم که از رو شکسته بنظر نمیاد ولی تو عکس مشاهده میشه و پزشک قانونی برا برج ۱۱ معاینه مجدد داده آیا میتونم زودتر اقدام کنم و اینا رو هم ثبت کنه و یا اگه میشه بهم بگین قبل این که وقت معاینه مجددم برسه میتونم اقدام کنم برام کمیسون برگزار کنن زود به نتیجه نهایی و دقیق برسم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هنوز نظریه پزشکی قانونی تکمیل نشده و ممکن است در معاینه پس از طول درمان نظریه تکمیلی ارائه و همه جراحات در ان قید شود

سلام صبر کنید پزشکی قانونی نظر خود را اعلام کنید اگر کلیه موارد ذکر نشده ...می توانید با اعتراض به نظریه موارد را در کمیسیون مطرح نمایید ...به هر حال می توانید به پزشکان متخصص مراجعه کنید و گواهی آنان را در پرونده مضبوط نمایید

سلام
اگر در معاینه اول پزشکی قانونی مواردی از قلم افتاده یا معاینه نشده باید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید