آیا رفع خود به خودی مسدودی حساب امکان پذیر است یا باید پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۹ #76314945

سلام خسته نباشید
حساب بانکیم مسدود شده بود رفتم بانک گفتن دادستانی مسدود کرده دلیلش هم پرسیدم چیز خاصی نگفتن فقط گفتن شخصی شکایت کرده بعدش هم گفتن اگه سایت دارین مدتی هست افرادی از کارت های بقیه میان رو سایت ها و خرید انجام میدن که چند مورد مشابه هم داشتن و بعد هم حساب شما رو مسدود میکنن با توجه به اینکه سایت دارم و چون میدونم خلافی نکردم و شاکی خصوصی هم که گفتن دارم احتمالا به علت اشتباه خود شخص شاکی حسابش توسط اشخاصی هک شده و با شماره کارت ایشون از فروشگاه من خرید انجام شده به نظرتون نیاز به وکیل هست یا خود به خود رفع میشه؟اگه امکان رفع مسدودیت حساب خود به خود وجود نداره لطفا یه راهنمایی کنید چیکار کنم من شهرستانم ولی حتی نمیدونم و بانک بهم نگفت از دادسرای چه شهری ازم شکایت شده هیچ اطلاعاتی ندارم اخه این چه جورشه حساب هم میبندن باید اول اطلاع بدهند.ش

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرونده در دادسرای جرایم رایانه ای طرح و از طریق پلیس فتا نیز پیگیری می شود
ادله کافی برای دفاع از خود تهیه نمایید

با سلام و احترام

رفع مسدودی حساب به خودی خود امکان پذیر نمی باشد.این موضوع جزو جرایم رایانه ای و در حیطه ی وظایف پلیس فتا می باشد.حتما برای شما اظهارنامه ارسال می شود و باید در دادگاه حاضر شده و به دفاع از خود بپردازید.

با سلام موضوع شکایت جدی است و در صلاحیت تخصصی دادسرای ویژه جرائم رایانه ای و پلیس فتا است. و نیاز به دفاع دقیق است. انسداد حساب خودبخود رفع نخواهد شد.

با سلام
رفع مسدودی فقط با پیگیری انجام میشه