مدارک لازم برای شکایت چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۵ #76297072

۱.هزینه کل شکایت از سایت شرط بندی چه میزان است و در چند مرجله یا در چه زمانی باید پرداخت کنیم به وکیل
۲.ایا درصورت مجرم شناخته شدن من که یک طرف دعوی هستم مجازات حبس یا شلاق را میشود شامل نشود یا را میتوان خرید
۳.ایا وکیل هست که هزینه کار را بعد وصول نتیجه دریافت کند
۴.بنده پول واریزی خودم را طلب کردم سایت بلاکم کرد پول برد نخواستم
۵.مدارک لازم جهت قوی بودن و ارایه شکایت چیست
۶. من در شهرتام ایا باید تهذان شکایت کنم یا در شهر خودم میتوام

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود ،هزیینه را دفتر خدمات قضایی محل وقوع جرم محاسبه مینماید.

محل اقامتگاه خود می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و طرح دعوا کنید هزینه از طریق دفتر خدمات اعلام می گردد

سلام و درود
هزینه دادرسی توسط دفاتر خدمات الکترونیک محاسبه و اعلام خواهد شد
حق الوکاله نیز توافقی است
موفق و موید باشید

درود بر شما، حق‌الوکاله توافقی‌ست، در خصوص شکایت نیز میتوانید از شهر خود طرح شکایت کنید.

حق الوکاله وکیل بستگی به وکیل و توافق شما با ایشان داره

شما میتوانید درشهرخودتان دادخواست ارایه نمایید و هزینه دادرسی رادفترخدمات قضایی محاسبه خواهدنمود.وحق الوکاله وکیل میتواند توافقی باشد.

با درود
هزینه وکیل متفاوت است و بستگی به تخصص وکیل و توافق طرفین دارد نمیتوان قیمت گفت.