رای دیوان در مورد تایید گواهی عدم سازش چه زمانی صادر می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۲ #76289184

با سلام خدمت وکلای عزیز سایت
حدود یک ماه است که پرونده ام ، گواهی عدم سازش طلاق به خواست بنده زوج، به درخواست همسرم به دیوان عالی رفته است و ثبت شده است .
هفته قبل در ثنا نوشته بود اخرین تغیرات پرونده امروز ۵ بعدالظهر
بعد از گذشت یک هفته مجددا ثنا را چک کردم نوشته بود اخرین تغیرات پرونده امروز ده صبح
هنوز هیچ رای یا دادنامه یا اعلانی هم صادر نشده
حالا سوال بنده این است که اولا این تغیراتی که هر هفته ثبت میشود به چه مواردی میتواند اشاره داشته باشد و چیست؟
و نهایتا رای دیوان کی صادر خواهد شد
ایا موارد خاصی است که در طی مثلا دو بار در دوهفته به ان اشاره شده است و ظاهرا هنوز هم رای دیوان صادر نشده است

سوال دوم از سویی با توجه به اینکه دو ماه قبل رسیدگی به اعسار بنده برسی شد و ظاهرا قاضی پرونده اعسار بنده را پذیرفت ولی در ان جلسه رایی صادر نشد و بعد یک هفته وقت نظارتی تعیین نمودند برای چهل روز دیگر
دوروز قبل موعد وقت نظارتی رسید ولی دوباره نوشته شد در ثنا بدلیل عدم وصول پرونده استنادی مجددا وقت نظارتی جدید برای ۴۵ روز دیگر تعیین شد
باتوجه به اینکه لااقل ۵ نفر از وکلای محترم سایت فرموده بودند پرونده اعسار از پرو نده اعسار مجزا میباشد و قاضی در وقت نظارتی اول نسبت به صدور دادنامه اعسار اقدام خواهند کرد ولی باز رایی صادر ننمودند؟
ممنون میشم اگر در هر دو مورد راهنمایی بفرمایید
تشکر از سایت خوب بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا رسیدگی پرونده و صدور رای در دیوان زمان میبره اما باتوجه به تغییرات درج شده احتمالا یا دستور جدیدی خورده و یا رای صادر شده که ابلاغ میگردد
ثانیا پرونده اعسار از اصل پرونده جدا است و ارتباطی ندارد و برای پیگیری و اطلاع به شعبه مراجعه نمایید