رفتم دادگاه آن را نقض کردم و گفتم با اجبار این لایحه را امضا گرفته اند و مورد تایید من نیست، کار درستی کردم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #76283545

سلام در یک لایحه یک طرفه با یک امضا از من گرفته اند که در متن آن نوشته اند من بابت موضوعی شاهد هستم یعنی از زبان خودم نوشته اند و از من بالاجبار امضا گرفته اند و بردند دادگاه بعد من رفتم دادگاه آن را نقض کردم و گفتم با اجبار این لایحه را امضا گرفته اند و مورد تایید من نیست. از طرف من لایحه را ارائه داده اند آیا خودم رفته ام اعلام کرده ام درست است؟ شامل نشر کذب و شهادت کذب نمی‌شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله،در صورتی که تا پیش از صدور حکم از شهادت که خود رجوع نمایید محکومیتی برای شما لحاظ نخواهد شد.