ارجاع پرونده به پازپرسی به چه معناست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۳ #76249472

سلام
یکی ازم شکایت کرده برام اس ام اس اومده که پرونده شما بایگانی به پازپرسی ارجاع شد.
یعنی چه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر پرونده از ابتدای شکایت در بازپرسی ثبت شده بوده ، این پیام حکایت از تکمیل تحقیقات و آماده بودن برای صدور قرار دارد . اما در غیر این صورت بنده نیز موافق فرمایش همکاران عزیزم هستم .

رسیدگی مرحله مقدماتی دادسرا شروع شده و پرونده به شعبه بازپرسی مذکور ارجاع شده است.

فعلا شعبه بازپرسی تعیین و رسیدگی تحقیقاتی شروع شده است