اثبات سرقت از منزل توسط فامیل چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۱۷ #76235574

چند ماه پیش پسردایی ام مهمان ما بود. پس از رفتنش متوجه شدم لپ تاپ من را با خود برده. سعی کردیم بدون شکایت مورد حل شود و در طی تماس با خانواده شان قول دادند که لپ تاپ را برگرداند اما این کار را نکردند و ناچارا شکایت سرقت کردم. در جلسه دادیاری اظهار داشته که با اجازه خودم لپ تاپ را برده و من لپ تاپ را به ایشان فروخته ام و پولش را قرار بوده بعدا پرداخت کند. نه قراردادی بین ما بوده نه چکی یا سندی به من داده و نه پولی به من پرداخت کرده و الآن تهدید میکند که نمی توانم ثابت کنم سرقت کرده و از من شکایت افترا و ادعای حیثیت می کند.
مورد فامیلی بوده و شاهد بردن هم سخت است.چگونه می توانم خلاف ادعای ایشان را ثابت کنم. آیا تبرئه می شود؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
طبق گفته شما اقرار کرده لب تاپ در ید او هست، پس باید فروش آنرا توسط شما ثابت یا آنرا برگرداند