آیا با گذشت یکسال میشه درخواست پرینت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۶ #76164453

باسلام ...
خانمی هستم ۳۰ ساله . حدود ۸ سال پیش ازدواج کردم و یک فرزند پسر ۵ ساله دارم . از اول ازدواجمان تا بحال همسرم هیچگونه نفقه ای پرداخت نکرده و دریغ از محبتی بمن همیشه حالت عصبی داشت و منو فحش های خیلی بدی میداد .. طوری که اونقد ازهم فاصله گرفتیم که دیگه حتی ...فقط حالت هم خونه ای هم بودیم و من بخاطر بچم تحملش کردم چند باری هم منو کتک زد و اثار کبودی روی بازو و ران پام هست و عکس گرفتم و سری اخر هم صورتمو زخمی کرد که از پزشکی قانونی نامه گرفتم . یکبار تو خونه ترامادول پیدا کردم که گفت از من نیس ... گذشت تا من بزرگترین اشتباه بزرگ زندگیمو مرتکب شدم با آقایی آشنا شدم که ۱۵ سال از خودم بزرگتر بود و با اون درد و دل میکردم و بصورت پیامکی و تلفنی ..حدود ۴ ماه که خانم اون آقا از موضوع پی برد و گفت ازت شکایت میکنم و من هم به شوهرم صادقانه جریانو گفتم و ازش طلب بخشش کردم و اون جریان موضوعش تموم شد .. با اینکه یکسال گذشته شوهرم از قبل بدتر شد و دائم با حرفاش آزارم میداد .چندی پیش متوجه شدم که به هرویین اعتیاد پیدا کرده و وقتی از یکی دوستاش پرسیدم گفت اون چندین سال هست به مواد اعتیاد داره و روانیه همسرت . من به همسرم فرصت دادم ترک کنه بقول خودش ترک کرد اما اخلاقش بدتر شد و هروز قهر و دعوا...تا بار اخر که دوباره منو زد . من قهر کردم و با بچه به خونه پدرم اومدم ۴ ماهه ..و اون تا دو ماه اول همش پیام میداد که ببخشمش و اگه جواب نمیدادم تهدید میکرد خودشو میکشه . الان هم همش منو تهدید میکنه اگه برنگردم میره ازم شکایت میکنه بخاطر اون اشتباه گذشتم و میگه ابروتو میبرم . خیلی مستاصلم ایا میتونه درخواست پرینت بعد یکسال گذشت رو بده و منو محکوم کنه . واقعا باهمچین بد دهن و معتادی زندگی برام سخت شده . حتی بهش گفتم من هیچی نمیخام ازت فقط جداشیم . میگه نه بدبختت میکنم . لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم .

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات ارایه شده درسوال مطروحه ، سوال شما فقط درخصوص درخواست پرینت بعد از گذشت یکسال است . درپاسخ باید گفت به لحاظ گذشت یکسال درصورت شکایت احتمالی شوهر ، دادگاه با درخواست وی موافقت نخواهد کرد و شکایت شوهر ردخواهد شد