آیا من میتوانم درخواست مجددا دریافت اجرت المثل بدهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۵ #76144841

سلام
جلسه دادگاه قاضی از من پرسید برای کارهای خانه می خواهی از شوهرت پول بگیری و من چون نمیدونستم این مفهوم اجرت المثل است به قاضی پرونده گفتم نه و قاضی صورت جلسه کرد و من بعدا فهمیدم اجرث المثل بوده اگر قاضی اجرت المثل را ترتیب اثر ندهد

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اجرت المثل کارهای قبلی باتوجه به اقرار شما قابل دریافت نیست. برای آینده میتوانید درخواست دهید

باسلام
اجرت‌المثل بعد صدور حکم را میتوانید مطالبه کنید

تا آن لحظه با توجه به این که اعلام کرده اید تبرئا انجام داده اید، بنظرمی رسد اجرت المثل به شما تعلق نگیرد، لیکن پس از آن درخواست بنمایید.
و اگر رای قطعی نیست میتوانید مستند و مستدل بدان اعتراض نمایید.

باسلام باتوجه به اقرار شما نزد مقام محترم قضایی اجرت المثل ایام گذشته دیگر به شما پرداخت نخواهدشد.

انکار بعد از اقرار مسموع نخواهد بود لاکن اجرت المثل از زمان صدور رای قابل مطالبه خواهد بود

اتوجه ب اینکه نسبت ب عدم تمایل برای دریافت اجرت المثل نزد قاضی اقرار کردید امکان دریافت دریافت اجرت المثل سابق رو نخواهید داشت لذا من بعد میتوانید نسبت ب دریافت حق و حقوق خود اقدام کنید

درود بر شما، انکار اقرار شما مسموع نیست و اجرت‌المثل تا زمان اقرار قابل دریافت نمی‌باشد، لکن می‌توانید اجرت‌المثل ایام پیش رو را مطالبه کنید.