چگونه قاضی را مجاب کنم تا به نفع من رای صادر کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۵ #76104644

باسلام
بنده از کسی به اتهام تخریب رنگ خودرو شکایت کردم ولی دلیل یا شاهدی مبنی بر این موضوع ندارم و تنها نشانه و قرینه های موجود عبارت است از
۱- سوابق خصومت قبلی که با هم داشتیم و شکایات حقوقی و کیفری ( فحاشی، تخریب، جعل)
۲- فیلم دوربین مدار بسته که در همان ساعت وقوع حادثه بهمراه شخصی سابقه دار که الان زندانه وارد کوچه بن بستی که خودرو من پارکه میشه و یک دقیقه بعد با همون ظرف خارج میشه و برمیگرده
۳- اظهارات اون شخصی که باهاش همراه بوده که به این شرحه
( من کافه بودم که اقای x دنبالم امد با هم رفتیم مغازه رنگ فروشی این قوطی رنگ رو خرید و با هم رفتیم تا فلان جا گفت سر کوچه وایستا و با عجله به انتهای کوچه رفت و برگشت ) ( نگفت صحنه ریختن رو دیدم )
حالا من چجوری قاضی رو مجاب کنم که از علمش استفاده کنه و بنفعم رای بده؟
خیلی راحت میتونه بگه شاهد نداری و شکایت رو رد کنه.
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خصومت قبلی و طرح شکایت هایی که در گذشته صورت گرفته است دلیلی برای اثبات جرم توسط شخص مورد نظر نبوده و تنها اظهارات شخصی که همراه متهم بوده است به عنوان اماره به علم قاضی کمک میک کند ولکین باید عرض شود با توجه به اینکه هیچ دلیل محکمه پسندی به عنوان مثال شاهدی که دیده باشد که متهم به خوردو شما رنگ پاشیده است وجود ندارد احتمال صدور رای به نفع شما ضعیف است.