ادله اثبات این ممانعت از حق جهت اثبات چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۱ #76066635

باسلام و تبریک سال نو
مادر زن اینجانب بعد از ۲۰ سال زندگی مشترک همسر بنده را وادار نمود دادخواست مهریه مطرح کند که بعد از ان بنده بمدت ۳ماه در زندان بودم که حدود یکسال است که ازار شده ام در زمان زندان بودنم کلیه اساس منزل مشترک را برده و چون همسر بنده شغل دولتی دارد به خرج همسرم خانه ای اجاره نموده حتی از قسط اول مهریه ۴ ماه گذشته که همسر بنده بنا به اسرار مادرش حکم جلب بنده را گرفته ولی اقدام نمیکند الان در سال جدید یکماه میود که اجازه دیدن همسر و فرزندم را نمیدهد و میگوید اگر به ان خانه که نصف اجاره اش را بنده میدهم بیایی بجرم دزدی از تو شکایت میکنم و مرتب در درب خانه مشترکمان کشیک میکشد حال با اینکه همسرم به شدت از او میترسد ایا امکان ط ح شکایت دارم؟ به چه صورت کیفری یا حقوقی؟ ادله اثبات این ممانعت از حق جهت اثبات چیست لطفا راهنمایی بفرمایین.با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهریه میبایست به هر نحوی پرداخت گردد
در خصوص پرداخت اگر اموالی ندارید یا تمکن مالی کمی دارید دادخواست اعسار نمایید
اجاره نامه اگر به نام شما ثبت شده باشد میتوانید در آن تصرف نمایید
در خصوص حضانت نیز درخواست ملاقات نمایید

سلام
مهریه را که بدهکار هستید و هیچ چاره‌ای به جز پرداخت یا صدور حکم اعسار شما وجود ندارید
اما در مورد خانه مورد اجاره چنانچه اجاره نامه به نام شما باشد می توانید در منزل مذکور حاضر شوید
ولی چنانچه اجارنامه به نام شما نباشد نمی توانید وارد آن شوید و اگر اقدام کنید برای شما مشکل ایجاد می گردند
و راجع به فرزندتان می توانید از دادگاه خانواده درخواست صدور حکم ملاقات بنمایید و قبل از آن دستور موقت مبنی بر ملاقات فوری بگیرید این کار را از طریق تقدیم دادخواست در دفتر خدمات الکترونیکی قضایی محل سکونت خود انجام دهید