تهیه صورتجلسه پلیسی توسط مامور با انگیزه قبلی، جرمش چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۰ #76048854

سلام

بابت حکم تمکین دادگاه نامه زد به کلانتری که برین محل تحقیق کنید از اهالی معتمدان. شورا و دهیار و از وضعیت منزل عکس تهیه کنید
مامور هم میاد از خاله های زوجه امضا میگیره و مینویسه خونه حموم نداره دستشویی نداره و فاقد سکونت میباشد حالا منم میخام از همشون به جرم گزارش کذب و خلاف واقع شکایت کنم
آیا میتونم از همشون شکایت کنم
آیا اون افسر که صورتجلسه مغرضانه رو نوشته میتونه با لباس نیروی انتظامی بیاد دادگاه بابت شکایت من یا نه؟
و ی استشهاد دروغین هم زوجه علیه من جمع کرده مبنی بر اینکه من تو اون خونه نیستم و اون خونه غیر قابل سکونته و قولنامه بنگاه هم صوریه البته که توی بنگاه نوشته و ثبت شدست قولنامه. و فامیلای خودش اونو امضا کردن همشون هم زنن
جزاشون چی میشه اگه من شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضور مامور در دادگاه منوط به دستوردادگاه است
تخلف ایشان مبنی بر تنظیم گزارش خلاف واقع را می توانید به سامانه ۱۹۷ گزارش دهید
چنانچه استشهادیه در پرونده موجود است که مفاد ان کذب می باشد می توانید علیه شهود ان طرح دعوا نمایید

امضا کنندگان تنها اطلاعات خود را عنوان نموده اند گزارش خلاف را مامور داده است. در صورتی که دادگاه حضور مامور را برای اخذ توضیح ضروری بداند احضار خواهد شد.