اتهام به مشارکت در کلاهبرداری زده شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۳۴ #76000561

سلام و عرض خسته نباشید
بنده حدودا در اردیبهشت یا فرودین ماه کالایی را به فردی فروختم و ایشان یک میلیون را به کارت من زد و بقیه پول را به من نداد و کارت بانکی خود را در اختیار من داد که من بعدا پول را از کارتش برداشت نمیایم یا خودشان کارت را از من گرفته و ب من پول بدهد. ایشان بعده این قضیه جواب من را ندادند تا چند روز پیش ک در خیابان ایشان را دیدم و برای فردای ان روز قرار گذاشتیم و روز قرار ایشان با مامور ب سراغ من امدند و من را به عنوان شریک در کلاهبرداری اینترنتی معرفی کردند حتی ایشان نام من را هم اشتباه ذکر کرده بودند با توجه ب اینکه نام من را در مانیتور خودپرداز دیدند.
ایشان در قزوین حساب کسی را خالی کرده است و بنده را به عنوان شریک جرم معرفی کرده و ایشان پرونده های زیادی در رابطه با جرایم اینترنتی دارند.
دادگاه قزوین دستور داده کهه دادگاه اصفهان به نیابت از من بازپرسی کند و به قزوین بفرستند و قاضی قزوین حکم کرده بود ک من با ۵۰ میلیون وثیفه ازاد شوم که الان هم با همین کار ازادم.
در زمان دستگیری بنده کارت بانکی که به عنوان گرو در دست بنده بود توسط پلیس جمع اوردی و ذیل پرونده شد.
بنده در حضور بازپرس ذکر کردم که فرودین ماه پول به حسابم امده اما الان که پرینت حساب گرفتم متوجه شدم در اواخر اردیبهشت بوده.
شخصی که من را به عنوان شریک جرم معرفی کرده و ادعا داشته بنده شریک جرم ایشان هستم حتی شماره همراه و نام صحیح من را نداشت.
در قزوین طی تحقیقات پلیس فهمیده اند که شخصی که کارت های مردم را برای این شخص میفرستاده فردی با اسم ظاهری امیر بوده که ایشان من را این شخص معرفی کرده
من باید چه کاری انجام دهم؟ ایا جرمی علیه من است؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ادله اثبات علیه شما تکمیل نباشد و ادعاهایشان را نتوانند اثبات نمایند قرار منع تعقیب برای شما صادر خواهد شد شما نیز جهت اثبات ادعاهایتان و نیز آنچه در دفاعیات خود بیان داشته اید را به خاطر بسپارید تا در جلسه بعدی دچار ضد و نقیض نشوید.