تقاضای اعاده دادرسی چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۲ #75853613

چنانچه تقاضای اعاده دادرسی برای رای قطعی مشمول هیچ یک از بندهای ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری نشود از چه طریقی باید اعاده دادرسی نمود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است شمول یا عدم شمول دعوی شما با موارد ماده ۴۷۴ به طور دقیق توسط یکی از همکاران بررسی شود . اما در صورت عدم شمول و طرح دعوی اعاده دادرسی دعوی رد خواهد شد.

اگر اعتراض شما مشمول ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی نشود . رای قطعی صادره باید اجرا گردد.

درودها بهتر است موضوع را مطرح بفرمایید تا امکان اعاده دادرسی نسبت به موضوع بررسی گردد

با سلام موارد ذکر شده در ماده ۴۷۴ از عمومیت و گستردگی بالایی برخوردار هستند. لذا بدیهی است چنانچه هیچ یک از موارد یاد شده وجود نداشته باشد اعاده دادرسی رد خواهد شد. در کل بهتر است موضوع هر پرونده بطور خاص مورد مشاوره تخصصی قرار گیرد تا عدم شمول بندهای ماده یاد شده برای اعاده دادرسی از نظر یک متخصص محرز باشد نه اصحاب پرونده.

سلام
در صورتی که رای خلاف بین شرع می باشد می توانید با اثبات امر اقدام به طرح اعاده دادرسی نمایید که البته اصولا به سختی پذیرفته می شود

با سلام و وقت بخیر ؛
در خصوص عادی دادرسی بایستی حداقل یکی تز موارد اعاده دادرسی به شرح ماده مرقوم فراهم باشد و در صورت حصول هر کدام از شرایط مدارک و ادله اثبات موضوع را به دیوان عالی کشور تقدیم تا در صورت تجویز اعاده دادرسی به دادگاه هم عرض دادگاه صادر کننده حکم بدوی ارجاع گردد.