آیا وام ازدواج شامل من میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۵ #75739772

سلام
اسفند ۹۷ عقد موقت یک ساله داشتم باردار شدم موقعی که بچم بدنیا اومد از هم جدا شدیم ایا وام ازدواج شامل من میشه؟ واسه ثبت ازدواج چه مراحلی باید طی کنم باید هزینه ای پرداخت کنم؟ واسه ثبت ازدواج اسم پدر بچه تو شناسنامه من ایا ثبت میشه؟ اگه نخوام ثبت بشه باید چه کاری انجام بدم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وام ازدواج به زوجینی که عقد دائم هستند وان هم فقط برای ازدواج اول تعلق میگیرد

با سلام
اولا وام ازدواج برای زوجینی که در عقد دائم میباشند تعلق میگیرد .
و نیز اگر زوجی در ازدواج قبلی وام ازدواج اخذ ننموده باشد در ازدواج بعدی ممکن خواهد بود .

درصورتی میتوانید از تسهیلات وام استفاده نمایید که عقد دائم ثبت نموده باشید.

وام ازدواج تنها در صورت عقد دائم به زوجین پرداخت خواهد شد .

سلام
مهم‌ترین مدرک برای دریافت این وام سند ازدواج است.
ازدواج موقت باید ثبت رسمی شود
بچه از نظر حقوقی هیچ تفاوتی با فرزند حاصل از ازدواج دایم نخواهد داشت و تمام شئونات وی را دارا خواهد بود.
می‌توانید با مراجعه به دادگاه خانواده و اثبات واقعه ازدواج موقت که به تبع آن الحاق فرزند به پدر ثابت خواهد شد پدر را ملزم به اخذ شناسنامه برای فرزند نماید
در صورتی که پدر به هر دلیل حضور نداشته باشد و به مدارک وی نیز دسترسی وجود نداشته باشد، مادر باید برای صدور شناسنامه یک طرفه از دادگاه حکم امین موقت دریافت کند. با دریافت حکم امین موقت، مادر سمت قانونی پیدا کرده و می‌تواند با مراجعه به ادارات ثبت احوال نسبت به صدور شناسنامه یک طرفه مادری، با نام خانوادگی خود اقدام کند.