چطور وکالتنامه را باطل کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۶ #75716793

من یک سال و نیم هست که در المان هستم قبل از امدنم به المان شوهرم از من یه وکالت نامه تام‌الاختیار گرفتن و الان با هم به مشکل برخوردیم و به واسطه وکالت نامه ای دستش داره هر روز بیشتر منو تحت فشار قرار میده و اذیت میکنه من نمیتونم وارد سفارت بشم چون اینجا پناهندگی دادم و شوهرم هم ازم چندین شکایت مختلف کرده در حال حاضر میخوام وکالت نامه رو باطل کنم پدرم در قید حیات نیستن چطوری میشه وکیلی رو به صورت غیابی عزل کرد ممنون از راهنمایی هاتون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میبایست متن وکالتنامه ملاحضه گردد

با سلام
متن وکالتنامه را دقیق بخوانید اگر قابل عزل باشد ، به یک نفر وکالت عزل وکیل بدهید تا وکارهایتان را در غیاب شما انجام دهد.اگر هم غیرقابل عزل باشد باز هم وکیل بگیرید و به خاطر عدم رعایت غبطه و مصلحت شما ، از او شکایت کنید.چون خود شما امکان انجام این اقدامات را ندارید حتما در این خصوص از یک وکیل دادگستری استفاده نمایید.

موکل می تواند هر وقت بخواهد وکیل را عزل کند مگر اینکه وکالت وکیل یا عدم عزل وکیل در ضمن عقد شرط شده باشد. در این حالت موکل دیگر حق عزل وکیل و فسخ وکالت را ندارد.

با سلام. در صورتی که وکالت بلاعزل باشد امکان عزل وجود ندارد در غیر این صورت با مراجعه به سایت میخک و سفارت مربوطه، می‌توانید ایشان را عزل نمایید. در هر صورت اظهارنظر دقیق در این مورد نیاز به ملاحظه وکالت نامه مذکور دارد.

در صورتی که وکالت بلا عزل باشد قابلیت عزل ندارد، ابطال وکالت از طریق دفتر خانه اسناد رسمی یا از طریق سایت مخصوص سفارت امکان پذیر است

در صورتی که وکالتنامه شما بلاعزل باشد نمی توانید عزل کنید در صورت عدم امکان حضور از طریق سایت وکیل بگیرید.

سلام. اگر وکالت بلاعزل باشه که امکان عزل شوهرتون نیست ولی اگر اینطور نباشد، باید منتظر بشید مدارک شناساییتون را بهتون بدن از جمله کارت ملی و شناسنامه که بتونید وارد سامانه میخک بشید و یک وکالتنامه جهت امور عزل شوهرتون برای وکیل یا شخص دیگر ارسال کنید.