آیا جواب اظهارنامه، محکومیت در پی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #75708616

با سلام همسر بنده ناشزه شده و بعد از مدتی با اظهارنانع این متن تمکین خود را اعلام کرده البته وکیلش
با کسب اجازه فلان چنین ابلاغ شده ظرف مدت ۱۰ روز نسبت به فراهم کردن منزل اثاث اقدام کنم تا به نظر کارشناس برسد اگر نه که محکوم به دادن نفقه میشم البته خلاصه نوشتم.
پاسخ منم:منزل از قبل تهیه آماده بوده لذا ظرف مدت پنج روز تصمیم نهایی خود را بگیرید و در جهت جلوگیری از ادعاهای احتمالی به شعبه محکوم شده مراجعه اعلام امادگی کنید تا مقدمات قانونی محقق و اجرا گردد.شمارمم آخر نوشتم.
حال من منزل که قبلا بودم در شعبه اجرائیه ازم اجاره نامه خواستن تو دادگاه هست منزل من تغییر دادم مهلت تمام شد.حالا من رفتم دادگاه اعلام کنم گفت پرونده ناشزه این خانم مختومه شده و نیاز نیست آدرس منم تو اظهارنامه ننوشتم آیا محکومیت در پی دارد؟
یا دوباره ارسال کنم اعلام کنم.
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما پس از اتمام مدت اجاره مسکن دیگری اجاره کردید قرارداد آن را ارائه دهید و محکومیتی به دنبال نخواهد داشت.