بر ارث پدری و یا مادری من چه قد مالیات تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۴۱ #75666720

من دو آپارتمان حدودا به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان دارم. من صاحب ۶ فرزند هستم. بعد از فوت من چه عددی از این مبالغ مالیات توسط دولت برداشته می شود؟ آیا صلاح است که قبل از مرگم آپارتمان ها را به نام فرزندانم کنم؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به طبقه اول بودن وراث معدل ۷/۵ درصد ارزش منطقه ای مالیات اخذ خواهد شد

بهتر است اگر چنین قصدی دارید در قالب صلح عمرا این انتقال را مدیریت کنید

سلام
هفت ونیم درصد قیمت منطقه ایی است قیمت منطقه ایی اصطلاحی است که در قوانین مخصوصا قوانین مالیاتی خیلی آن را میشنویم و منظور از آن قیمتی است که توسط کارشناسان اداره مالیات طبق ضوابط و فرمول های خاصی محاسله میشود و بدست میاد و با قیمت واقعی ملک متفاوت است وگاهی بالاتر ویا پایین تر از قیمت واقعی ملک است
آیا صلاح است که قبل از مرگم آپارتمان ها را به نام فرزندانم کنم؟
می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی،
املاک غیر منقول خود مانند آپارتمان مسکونی خود را به فرزند یا فرزندان خود به هر نحوی که صلاح می دانند صلح نمایند
در تقسیم اموال قبل از مرگ همیشه یک نکته را مورد توجه قرار دهند همواره دست و بال خود را از نظر مالی خالی نکنند

سعی کنید خود را از نظر مالی به فرزندان وابسته نکنید

چرا که بارها شاهد بودم پس از تقسیم اموال قبل از مرگ،

والدین به علت بیماری نیازمند مراقبت بودند و چون سهل انگاری کردند و تمام دارایی های خود را به فرزندان انتقال دادندو.........

مالیات بر ارث به نرخ روز فوت متوفی و با توجه به ارزش ماترک و غیره محاسبه میشود ، بهتر است در زمان حیات خویش اموالتان را به فرزندانتان منتقل نمایید تا مشمول مالیات نشوند و در قبال انتقال صلح نامه ای تنظیم کنید که تا زمانی که در قید حیات هستید اختیار این اموال برای شماست و پس از فوتتان مالکین حق فروش و انتفتع دارند .