چنانچه شخصی که پولی به قرض داده شده و پس نمی دهد باید چه اقدامی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۱۸ #75628

من مبلغ ۵۰۰ هزار تومان رو به یکی قرض دادم‌که بهم پولو بعد چند روز بده حالا پولو نمیده من با ایشون هیچ حساب و کتابی نداشتیم و من ایشون رو نمیشناسم و از طریق اشنایی با یک طرف دیگه ازم پولو گرفت من از طریق اینترنت پولو کارت به کارت کردم و از رسیدش عکس دارم همچنین پیامای طرف هم هست ولی الان بجای برگردوندن پول زنگ میزنه تهدید میکنه و از شکایتم ترسی نداره چیکار میتونم بکنم؟از طرق بانک میتونم شکایت کنم که اشتباهن کارت به کار کردم یا از طریق دادگاه؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به موضوع باید از طریق دادگاه اقدام نمایید و باتوجه به مدارک و دلایلی که دراختیار دارید موضوع را اثبات نمایید

موید باشید