مجازات آدم ربایی چه میزان است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۷ #75442004

سلام من با ۳ تا از دوستام یک کامیون پول زوری گرفتیم بعد از کارتش پول برداشیم ما رو شناخته دو تا از رفیقام ۱۸ ساله هستن بردن زندان ۴۰ روز منم ۱۸ سالمه فراری هستم یکی از دوستام بالای ۲۵ سالشه اونم فراریه ما دو تا فراری هستیم رفتیم توی ماشین اون دو تا رفیقام که رفتن زندان بالای موتور بودن بعد راننده گفته که یکی از رفیقام که رفته زندان گفته این توی ماشین بوده الان من چکار کنم

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مجازات ادم ربایی ۵ تا ۱۵ سال حبس است

با درود مجازات آن حبس است

درود سعی در جلب رضایت کنید

سلام باتوجه ب فرمایشات شما در حالت اول مطابق ماده ۶۱۷ قانون مجازات عمل می شود و در حالت دوم مطابق ماده ۱۹۰

بهتر است با معرفی خود و تسلیم خود، از به دردسر انداختن افرادی م شما را مخفی میکنند جلوگیری کنید،. و در اقدامی دیگر نسبت به جلب رضایت رانندا کامیون اقدام نمایید

پنج تا۱۵سال بهتراست رضایت شاکی رااخذکنید

با سلام
الان شما زورگیری کردید یا آدم ربایی؟ اظهارات شما نشان دهنده زورگیری می باشد.که باز باید عناوان کنید با سلاح بود یا خیر؟
در حالت دوم مطابق ماده ۶۱۷ قانون مجازات عمل می شود و در حالت اول مطابق ماده ۱۹۰