نحوه پیگیری تخریب خودرو قولنامه ای به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #75291249

با سلام
پارسال برای ثبت نام سایپا چون محدودیت کد ملی بود مجبور شدم خودرویم را بنام خواهرم ثبت نامش کنم و سندش به اسمش شد
تا همین چند روز پیش که شخصی ماشینم را تخریب کرد شکایت کردم حالا میگن چون سندش به اسمت نیست تو نمیتونی شکایت کنی
حالا چکار کنم؟ میشه قولنامه تنظیم کنم به تاریخ قبل حادثه که خواهرم ماشین به من فروخته؟ دادگاه قبول میکنن؟
خواهرم مشکلی نداره چون کل پول ماشین خودم دادم و ماشین مال منه

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید مراتب را از طریق انعقاد قولنامه راسا پیگیری کنید یا از طریق دفتر اسناد رسمی مبادرت به انتقال نمایید

حضور خواهرتان در کلیه مراحل طرح و پیگیری شکایت الزامی است . همچنین می توانید هماهنگی کنید تا خواهرتان به یک وکیل دادگستری وکالت داده و شما از طریق آن وکیل دادگستری پیگیر موضوع باشید .