شکایت جهت دریافت ارثیه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #75282948

با سلام
پدرم به تازگی زمینی فروخته که حدود ۲۰ سال پیش مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ تومان از من گرفتند. قیمت آن زمان ۳۰۰۰۰۰۰ تومان. ولی نوشته ای هم نگرفتم. مخلص کلام یک منزل ۴۰۰ متری هم دارند که میترسم آن را نیز بفروشند و چیزی به ما نرسد.
لذا قصد شکایت مبنی بر دریافت ارثیه دارم. درضمن از نظر مالی در مضیغه هستم.
آیا به نفعم میشود یا خیر؟
چکار کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه پدر در قید حیات است پس ارث دیگر مفهومی ندارد و ایشان به عنوان مالک حق همه گونه تصرف در اموال را دارد اما ایشان تا یک سوم اموال حق وصیت را دارد

با سلام
بزرگوار تحقق ارث منوط به فوت مورث میباشد، تا موقعی که شخص زنده است ارث و ملحقات مربوط به آن مفهوم ندارد؛
در صورت عدم تمکن مالی میتوانید تامین دلیل نموده و دادخواست نفقه به طرفیت پدرتان تقدیم نمائید لازم به ذکر است که بعلت سن و شغل شما امکان رد دادخواست نفقه بعلت عدم حضانت صادر گردد.

با سلام
اگر پدر شما در قید حیات باشند که در اینصورت نمیتوانید اقدام به مطالبه سهم الارث نمایید زیرا اموال متعلق به پدر و پدر حق هرگونه دخل و تصرف را در مایملک خود دارد .