دادسرا میگه که هزینه هایی که شما میکنید تا یکسال طول میکشه و بعد که به مرحله اجرای احکام برسه خیلی امیدوار نباشید که حکم اجرا بشه؛ درسته؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۷ #75139143

سلام
ما از یک نفر کابینت ساز شکایت کرده ایم که از ما دو ماه پیش ۲۰ میلیون گرفت و هیچ کاری نکرد و کلاه بردار بود. ما دادخواست الزام به تعهد کردیم .
۳ تا سوال دارم اگه پاسخ بدید ممنون میشم
۲. میگه هزینه وکیل و.. فقط تعرفه خودشون که دویست یا سیصد تومان هست رو به عهده طرف میزارن نه اون مقداری که هزینه میکنید.
۳. میگن که این چک که دارید دست طرفه چون جزء پیش پرداخت هست باید پاس بشه.

مشاوره حقوقی دادسرا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از محکومیت حق الوکاله طبق تعرفه قانونی قابل پرداخت است لاکن با ارسال اظهارنامه جلوی چک را بگیرید

درخصوص حق الوکاله بله طبق تعرفه محکوم خواهد شد. چک را باید پرداخت کنید. پرونده تا به اجرا برسد تقریبا بله یکسال طول میکشد.پیشنهاد می‌شود از طریق اتحادیه و تعزیرات نیز شکایت کنید

با درود
هزینه‌ وکیل مطابق تعرفه در رای می‌آید، حتی اگر وکیل با مبلغی بیشتر و توافقی باموکل خود، قرارداد مالی تنظیم نموده باشد.

درود
بله حق الوکاله طبق تعرفه به شما پرداخت می شود و چک هم باید پاس شود.

درمورد سوال حق الوکاله براساآیین نامه جدیدرییس قوه قضاییه میتوانید حق الوکاله رو بگیرین.بله درسته براساس وصف تجریدی بودن اسناد تجاری شما باید مبلغ چک را پرداخت نمایید

سلام و عرض ادب
حق الوکاله وکیل در حکم مطابق تعرفه قانونی است که معمولا در قراردادها بیش از تعرفه است و محکوم علیه الزامی به پرداخت بیش از تعرفه ندارد

میتوانید با ارسال مدارک و اطلاع شخص بوسیله اظهار نامه تا مشخص شدن نتیجه دعوا جلوی اقدام برای وصل چک را بگیرید.

بله حق الوکاله وکیل طبق تعرفه دادکاه در حکم قید می شود
و چون چک شما بعنوان پیش پرداخت هست لذا باید پرداخت کنید
لذا توصیه میکنم با ارسال اظهارنامه به وی جلوی چک را مسدود کنید