از بین رفتن بکارت در دوران نامزدی به چه صورت قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۰۰۰ #75050

سلام
برادر من با دختری نامزده میکنن و در دوران نامزدی برادر بنده پرده بکارت دختر را زایل میکند از رابط یکسال میگذرد و ب نا ب دلایلی رابطیه بین انها شکر اب شده و تصمیم ب جدایی میگیرند و بجز دفعه اول ک ب قول دختر اغفال از طرف برادر بنده بوده دفعات بعد ب رضایت هر دو صورت گرفته است در این مورد حکم چیست؟؟؟
علت اصلی اختلاف بین زوجین ضرب و شتم برادرم بوده
با تشکر از وقتی ک میذارید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عنایت به موضوع در این صورت وقتی شکایت صورت گیرد به پرداخت مهر المثل محکوم خواهد شد
موید باشید