آیا قانون اصلاح مجازاتهای اسلامی شامل حال من می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #75027446

سلام
حدود ۲۵ سال پیش در رابطه با سرقت با شخصی در شهر مشهد دستگیر شدم و ابتدا کلانتری و بعد دادگاه رفتیم در آنجا بعد از رضایت شاکی قاضی ۷۴ ضربه شلاق نوشت و گفت بعد از آن آزادید. بعد از شلاق چون ساعت اداری تمام شده بود یک کارمند آنجا لج کرد و گفت تنها در صورت کارتکس شدن آزاد می شوید و کارتکس شدیم و بعد از آن تا سال ۸۹ دو بار برای استخدام در شرکتها اقدام به گرفتن سو پیشینه کردم مثبت بود. اکنون برای گرفتن جواز کسب سوپر مارکت باید عدم سوپیشینه بگیرم.
آیا قانون اصلاح مجازاتهای اسلامی شامل حال من می شود یا باز هم از فعالیت‌های اجتماعی محرومم؟
با توجه به اینکه هیچ سابقه و حتی یک روز زندان نداشتم.

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید از این امتیاز استفاده نمایید.

سلام- قانون مجازاتهای اسلامی شامل شما می شود زیرا پس از گذشت چندین سال اثرات سوء پیشینه کیفری شما حذف خواهد گردید/.

بنام خدا _مشمول شما می‌شود و شما میتوانید جهت کسب جواز اقدام کنید