آیا به دلیل ضرب و جرح و پیام های ایشان مبنی بر نخواستن بنده می توانم برای طلاق اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۹ #75012886

با سلام و خسته نباشید.من و همسرم یکسال و اندی است که دچار اختلاف شده ایم و جدا زندگی میکنیم.در فاصله این یکسال ایشان مکررا در محاکم قضایی(بجز دادگاه خانواده)و همینطور پیامک های ارسالی خواستار بردن جهیزیه ام توسط خودم شده اند.که شواهد آن نیز موجود می باشد.بعد از آن برای بنده عدم تمکین گرفتند و چندین بار طی زندگی زناشویی مانع ورود بنده به منزل و تعویض قفل و یکبار نیز بعد رای تمکین دادگاه خواستار دادن کلید از ایشان شدم ایشان امتناع کزدن و پیامهای آن نیز موجود است.من بواسطه موضوع اصلی اختلاف که ضرب و جرح و... میباشد میتوانم به پیامکهای ایشان مبنی بر نخواستن خودم و تمکین نکردن ایشان در دادگاه طلاقم استناد کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرمحکومیت زوج به ضرب جرح صادرشود . + توضیحات مذکور ، می توانید برای طلاق اقدام کنید .

با درود فراوان
میتوانید با پیامک ها کراهت ایشان را اثبات نمایید و عسر و حرج را اثبات نمایید سپس درخواست طلاق نمایید .
مهریه را مطالبه نمایید .

متن پیامک ها اماره است که صرفا به علم قاضی کمک میکند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود از طرفی متن یپامکهایی که نشان دهد همسرتان تمایلی به ادامه زندگی ندارد دلیل موجهی برای طلاق شما نخواهد بود ولیکن می تواند به عنوان کراهت و عسر و حرج شما محسوب شود.