همسرم در شهر دیگری زندگی میکنه باید برای شکایت به شهر خودش برم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۱ #74969884

حدود پنج سال هست که در خانه پدری زندگی میکنم همسرم عدم تمکین گرفته و ازدواج مجدد کرده من هم اظهارنامه اعلام آمادگی برای زندگی مشترک براش فرستادم اما جوابی نداده الان باید چه کاری انجام بدم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست مطالبه نفقه جاری علیه ایشان مطرح نمایید

سلام
اگر می‌خواهید شکایت کیفری بنمایید دادسرا و دادگاه محلی که جرم در محدوده آن واقع شده صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارند
اگر بخواهید سایر دعاوی خانوادگی را مطرح کنید دادگاه محل اقامت شما نیز صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارند مگر اینکه مهریه ملک باشد که در این صورت باید به دادگاه محل وقوع ملک مراجعه کنید
در تمام موارد فوق شما برای اقامه دعوی و شکایت کیفری می‌توانید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید تا آنها شکایت یا دادخواست را تنظیم و به مرجع قضایی صالح ارسال کنند و مرجع قضایی شما را برای رسیدگی دعوت خواهد نمود