ساخت و ساز همسایه ایجاد مزاحمت کرده، چگونه برخورد قانونی کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #74960763

با سلام و احترام
از بزرگواران سوال و درخواست راهنمایی دارم
ما در ملکی زندگی میکنیم که یک شهرک مسکونی دارای ساختمان های یک شکل، ۲ طبقه و تک واحدی میباشد، حدود یک سال است که همسایه کناری ما که دیوار ساختمان ما از یک سو مشترک هست مشغول ترمیم و ساخت و انجام تغییرات است، گویا مجوز های لازم را هم دارد، اما مشکل من اینجاست که زمان این ساخت و ساز بسیار طولانی شده و صدا و چکش کاری و ... با توجه به دیوار مشترک باعث از بین رفتن ارامش ما شده، میدانید که کوچکترین صدا از ساختمان با دیوار مشترک منتقل میشود وای به حال صدای کلنگ و ...، بارها درخواست کردیم که صاحب ملک با سرعت بیشتر و استفاده از کارگر های بیشتر و کاهش شروع کار به جای ۸ صبح از ۱۰ به بعد کار را سامان بخشیده و با سرعت بیشتری تمام کند، اما همکاری اتفاق نمی افتد، ما چطور میتوانیم از شر این صدا که استراحت و ارامش ما رو بر هم زده و زندگی ما رو اشوب ساخته رها بشیم؟
در نظر داشته باشید که مشکل فقط صدای چکش و کلنگ و هر نوع کاره کوبشی میباشد، و ما با اصل ساخت ساز مشکلی نداریم
و این موضوع را در نظر داشته باشید که در زندگی خوده شما ۶ ماه هروز از ۸
ممنون میشم راهنمایی کنید صبح تا ۶ بعد از ظهر یکی با چکش به زمین و دیوار بکوبد

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این موضوع بهتر بود با صاحب ملک بصورت دوستانه می انجامید و صلح نمود حال که مالک اهمیت نمیدهد شما میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام به شکایت مبنی بر آزار و اذیت صوتی اقدام قانونی نمایید.