بررسی مطالبات حادثه حین کار وقتی کارفرما مقصر است, چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۸ #74940809

بنده در زمستان ۱۳۹۲ دچار حادثه حین کار شدم کارفرما این حادثه را گزارش نداد من همان روز به پزشکی قانونی رفتم و معاینه شدم البته برای بار دوم هم رفتم با در بهار سال۱۳۹۳ علایم روانی این اتفاق شروع شد و من به متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم در پایان سال نود و سه شرکت به بهانه تعدیل نیرو مرا بیرون انداخت بنده تا اواسط سال نود و پنج تحت درمان متخصص اعصاب و روان بودم بعد با جمع آوری مدارک به بیمه مراجعه کردم در کمیسیون بدوی و تجدید نظر درخواست از کار افتادگی بنده که توسط متخصص اعصاب و روان کتبا به آن اشاره شده بود رد شد من پیگیر علت این موضوع نشدم تا اینکه یکبار به بیمه رفتم و علت را جویا شدم آنها گفتند چون گزارش حادثه طی سه روز توسط کارفرما ارائه نشده بود درخواست شما رد شده است از زمان بیرون انداختن من از شرکت تا حال پنج و نیم سال می گذرد. و من هنوز تحت نظر متخصص هستم و بیماری اعصاب و روان بنده تشدید شده است.در طول این مدت من در جایی کار نکرده ام.با این توصیفات بنده بابت دریافت این ایام بیکاری که به دلیل بیماری بوده میتوانم غرامت بگیرم آیا دیه صدمه جرحی وروانی را میتوانم بگیرم؟ اگر توسط پزشکی قانونی از کار افتادگی من کلی تشخیص داده شود آیا شرکت باید غرامت دهد با سپاس از راهنمایی شما...

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر مدارک لازم که بیانگر این است حین وقوع کار آسیب دیده اید دارید نسبت به مطالبه خسارت خود از کارفرما با تنظیم شکواییه اقدام کنید