برای یک شرکت با مسئولیت محدود انحلال و اعلام ورشکستگی، از نظر بدهی به بیمه ای و مالیاتی چه تفاوتهایی باهم دارند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۲ #74909784

یک شرکت مسئولیت محدود داریم که درحال حاضر این شرکت هیچ گونه دارایی و وجه نقدی ندارد، و تنها طلبکاران شرکت هم تامین اجتماعی و اداره مالیات (که عامل اصلی تعطیلی شرکت همین بدهی بوده) هستند. میخواهم بدانم با توجه به شرایط شرکت راهی وجود دارد که کمترین پرداخت بابت بدهی مالیاتی و بیمه تامین اجتماعی داشته باشیم؟
بهتر است اعلام ورشکستگی کنیم؟ یا کلا شرکت را منحل کنیم؟ کدام باعث خواهد شد که ظلم اعمال شده توسط بیمه و مالیات را کمتر متحمل شویم؟
آیا با اعلام ورشکستگی امکان این وجود دارد که بدهی به بیمه یا مالیات کلا بخشیده شود؟ یا حداقل مقدار قابل توجهی از آن کاهش پیدا کند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، با اعلام توقف، شرایط پرداخت اقساطی وجود دارد.

با سلام .بااعلام توقف، امکان پرداخت اقساطی وجوددارد.

بااعلام ورشکستگی یاتوقف بهترمیتونید

باسلام. بااعلام توقف، امکان پرداخت اقساطی وجوددارد.

امکان توافق وجود دارد ...

باسلام متاسفانه امکان بخشش وجود ندارداما میتواند راهکاری برای پرداخت بصورت اقساط باشد

وقت بخیر امکان بخشش وجودندارد