چقدر طول میکشه دادگاه حکم عدم سازش بده که برویم محضر برای ثبت طلاق؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۷ #74842456

سلام
برای طلاق توافقی مشاوره هم رفتیم اینکه ۲۴ دی نوبت دادگاه دارم چقدر طول میکشه دادگاه حکم عدم سازش بده که برویم محضر برای ثبت طلاق

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ظرف یک هفته پس از تشکیل جلسه دادگاه حکم صادر و ابلاغ می کند و می توانید به محضر مراجعه کنید

سلام موضوع بستگی به حجم کار شعبه دارد اما اصولا رای ظرف دو هفته صادر و ابلاغ میشود