چطور میتوان کلاهبردار رو به سزای عملش رساند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۲ #74819733

از اینترنت خرید می کنید یک جنس اشتباه میفرستند
مبلغ خیلی ناچیز مثلا کمتر از ۱۰۰ هزار تومن بعد به شما بی احترامی هم بکند.
ارزش پیگیری حقوقی ندارد.
خب واقعا تکلیف چیه؟ چرا قوانین اینجا به نفع فرد سو استفاده گری هست که میتونه با این روش از هزاران نفر حتی شخص شما که وکیل یا قاضی و ... هستید کسب درامد کند؟

همه چیزو باید به روز معاد حواله کرد؟
باید با روش های قرون وسطایی فرد خاطی را ادب کرد؟
باید چه کرد که درست باشه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید

دادخواست مطالبه امکانپذیر است

با سلام شما باید از جایی خرید کنید که معتبر باشد در اکثر انها نظر کاربران نوشته شده از نحوه تحویل و خوب یا بد بودن جنس علی ایحال دادخواست مطالبه کنید و یا از پلیس فتا بخواهید برخورد کنند

درود
دادخواست مطالبه وجه بدهید.

درود بر شما، عدالت و قانون راه دادخواست مطالبه وجه پیش روی شما گذاشته است.

سلام شکایت به عنوان مطالبه وجه امکان دارد.