سفته ها رو چجوری بزارم اجرا؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۹ #74761876

سلام من سال ۹۶ یه مسکن مهر فروختم به صورت وکالتی که وامش به نام منه از خریدار سفته تعهد پرداخت اقساط دارم که خودش و بنگاه امضا کردن و اثر انگشت زدن ولی الان متوجه شدم ۲۰ ماه هست که قسط نمی ریزه با وجود مهلتی که دادم بهش میگه ندارم نمی ریزم حالا کار من گیره. میخوام وام بگیرم مجبورم قسط های عقب افتاده رو پرداخت کنم سوالم اینه سفته ها رو چیجوری بزارم اجرا بدهیش به بانک نزدیک ۶ ملیونه من ۶۰ ملیون سفته ازش دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
شما میتوانید پس از واخواست سفته ها دادخواستی به خواسته مطالبه وجه سفته ها و خسارات تاخیر تادیه و دادرسی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی نمایید