اگر اون شخصی که من ازش ملک را خریدم واقعا کلاه بردار بوده باشد تکلیف من چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۲ #74754149

سلام
بنده یه ملکی رو از شخصی خریداری کردم در بنگاه مبایعنامه کردم و بعد سند زدم ولی تحویل ملک را توافق کردیم یکسال بعد باشد، بعد از یکسال مراجعه کردن و شخصی که در خانه بود ملک را تخلیه نکرد و ادعا کرد که خانه را به شخصی که من از ایشون خریدم نفروخته و فقط وکالت داده که وام بگیرد بنده بعد از پیگیری مبایعنامه فی مابینشان را پیدا کردم ولی ایشون مدعی شد که این شخص در زندان هست و بخاطر پرونده های مشابهه این مورد زندان هست، من از دادگاه حکم خلع ید گرفتم ولی انها اعتراض کردن، حال سوال بنده اینست که اگر اون شخصی که من ازش ملک را خریدم واقعا کلاه بردار بوده باشد تکلیف من چیست که ملک را خریدم و سند زدم؟ ایا تجدید نظر بنفع من رای میدهد؟؟؟!

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مطالبی که بیان کرده اید شما مالک ملک محسوب شده و جای هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد . مطمئنا در صورتیکه سند رسمی به نام شما باشد حکم خلع ید در دادگاه تجدیدنظر تایید خواهد شد .

بستگی به ملک خریداری شده دارد که آیا ملک متعلق به فروشند قبلا فروخته نشده است یا اینکه اسناد سند رسمی به اسم فروشنده می باشد در صورت که اسناد مدارک مستندات خرید شما بعداز استعلام از اداره ثبت مشکلی نباشد دادگاه حکم به نفع شما صادر می کند در صورتی که فروشنده خریداری شده مالک آن کلاهبرداری کرده باشد باید علیه فروشنده شکایت کنید

اگر سند ملک را بنام خودتان انتقال داده اید شما مالک محسوب می شوید و آن شخصی که ادعا می کند وکالتنامه تنطیمی صرفا جهت اخذ وام بود باید اثبات کند .دادگاه با توجه به سند شما خلع ید صادر نموده است