برای اعاده حق، در دعاوی حقوقی امکان اعتراض به رای دادگاه تجدیدنظر وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۳ #74719728

متاسفانه بر حسب عدم مطالعه دقیق محتوای پرونده و بی توجهی قاضی یکی از دادگاه های حقوقی در حالی که ایشان از دریافت اسناد و مدارک مالی بنده به عنوان خوانده که معادل سفته مورد واخواست خواهان بود، بنده علاوه بر این که در حکم بدوی محکوم شدم، در کمال تعجب دادگاه تجدیدنظر هم که امیدم به آن بود، آن حکم را تایید کرد که معلوم حتی در دادگاه تجدیدنظر هم سرسری از کنار پرونده گذشته و آن را به دقت مطالعه نکرده اند! جالب است که این سفته ها مجعول هم بودند و با درخواست اناطه بنده که مورد موافقت دادگاه حقوقی محل پرونده سفته ها قرار گرفت، اما باز هم در کمال تعجب در پرونده شکایت بنده با موضوع جعل، در آن دادگاه هم کارشناسان قدرت و توان تشخیص جعل را از اصل نداشتند و در این قضیه کاملا ناتوان و غیر کارشناسانه برخورد کردند، در نتیجه قاضی هم بدون دعوت از شاهدین بنده و بدون مراجعه به علم خود، قرار منع تعقیب صادر کرد! نکته مهم آن که با توجه به سوابق کیفری متهم این پرونده که در پرونده حقوقی یادشده مربوط به سفته ها، شاکی بود، حتی درخواست های متعدد بنده برای استعلام سوابق کیفری وی مورد توجه واقع نشد!
و دوم این که اگر با مراجعه به رییس کل دادگستری یک استان، وی با توجه به اسناد و مدارک، تشخیص اعاده دادرسی و تجویز رسیدگی دهد، امکان بازگشت به دادگاه (در هر دو پرونده) وجود دارد؟

با احترام

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم قطعی شده باشد و مهلت اعاده دادرسی نیز منقضی نشده باشد و بتوانید با تنظیم لایحه دفاعی قوی اقناع دادرس را برای قبولی اعاده دادرسی فراهم اورید میتوانید از نهاد اعاده دادرسی برای رسیدگی مجدد استفاده کنید اعاده دادرسی را باید به دادگاهی که رای بدوی را صادر کرده است ارسال کنید