آیا می توان از دخالت های خانواده همسر شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۸ #74540

با سلام
من حدود ۱سال هست عقد کرده ام
ولی مراسم عروسی نگرفته ام و خانومم فعلا پیش پدر و مادرش زندگی میکنه
الان خانواده زنم دارن دخالت میکنن اذیت میکنن گوشی خانومم را گرفته ان که با من حرف نزند کتکش میزنن نمیزارن من به مراسمات ببرمش مانع میشن میگن تا وقتی اینجاس اختیارش دست باباش هست
الان من باید چکار کنم
اگه به طلاق بکشه به چه صورت هست
چون هنوز زندگی مشترک شروع نکردیم و باکره هست
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی بهترین راهکار این است که این مرحله را با صبوری پشت سر گذاشته و از درگیری و وسعت بخشیدن به اختلافات جلوگیری کنید. در هر صورت امکان شکایت از ایشان وجود دارد. طلاق در دوران عقد، زن را مالک نصف مهریه می کند.