بعد از خودکشی اشاره ای به باکره بودن یا نبودن فرد می‌شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۳ #74538982

آیا پس از خودکشی یک خانم، و معاینات توسط پزشکی قانونی، در پرونده اشاره ای به باکره بودن یا نبودن فرد می‌شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ممکن است در شرح حال جسد و در گزارش نهایی به ممضووع اشاره شود اما اساسا تاثیری در امر خودکشی ندارد

باسلام شرح حال جسد متوفی توسط پزشکی قانونی تعیین می شود وبه مقام قضایی گزارش داده خواهد شد.

بعد از خودکشی فرد معولا در پزشکی قانونی علت مرگ بررسی میشود تا گواهی صادر شود در صورتی که مقام قضایی حکم به معاینه جسد در مورد بکارت صادر کرده باشد معاینه انجام میشود در غیر این صورت معاینه نمی شود

در مرگ ناشی از خودکشی،قتل و موارد مشکوک پس از دستور مقام قضایی جسد مورد معاینه و کالبد شکافی قرار خواهد گرفت و طبیعیست ک نتایج آن در پرونده گزارش شود

با سلام پزشکی قانونی تمامی موارد را بررسی ودر گزارش اعلام مینماید

درصورت تقاضای مرجع ارجاع کننده بله مکلف به اعلام نظر نسبت به این موضوع می باشد

با صدور دستور مقام قضایی مبنی بر معاینه پزشکی قانونی موظف به اجرای دستور مقام قضایی است