فرار از خدمت چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۳ #74296657

سلام وقت شما بخیر
من بعد از ۲۰ ماه خدمت سربازی فرار کردم برای بار اول بود
بخاطر پدرم که مریض بود و همش میرفت بیمارستان بخاطر مریضی قلبی و سکته هایی که داشت ..
یکبار ه دژبان سر ۶ ماه فرارم برای جلب من اومد من در منزل نبودم فقط حال پدرمو دیدن که باتری گاشته بود برای قلبش گزارش نوشتنو رفتن...پدرم هم برج ۱ ...۹۸ فوت کردن بخاطر مشکل قلبی
من برج ۷ ..۹۷ خدمدتم تموم میشد ولی برج ۶ ..۹۷ فرار کردم تا همین الان ... به نظر شما چکار کنم چه حکم و جریمه ای در انتظارمه اگه برگردم

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین اقدام این است که بدون فوت وقت خود را به یگان خدمتی خود معرفی نمایید .
با توجه به حساسیت موضوع حتما به وکیل خبره در زمینه دادسرای نظام مراجعه ،تا در تخفیف مجازات به شما کمک کند.

سلام
شما میتوانید با ارائه دلایل و مدارک علت فرار مطرح نمایید و اضافه خدمت خواهید خورد !

با سلام
در صورتی که برای بار اول باشد و خود را به یگان خدمتی معرفی نمایید اضافه خدمت برای شما شامل خواهد شد.
اما اگر تکرار شود علاوه بر حبس جزای نقدی نیز شمال خواهد شد البته در صورتی که خود را معرفی نمایید فقط یکی از مجازاتها اجرا خواهد شد

تا قبل از جلب خود را معرفی نمایید و علاوه بر تخفیف مجازات نقدی به جای حبس مشمول شما گردد