در صورت خرید تلفنی واریز پول کارت به کارت و تحویل ندادن جنس باید چه اقدامی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۷۳ #74289

سلام
اینجانب یک سال پیش شماره شخصی را از اینترنت برداشتم و تلفنی باهاش تماس گرفتم که وسیله ای ازش بخرم ایشان با چرب زبانی قبل تحویل وسیله مبلغی را از من بصورت کارت به کارت دریافت کرد و الان بعد از گذشت یک سال چیزی به من تحویل نداده و جواب نلفنش را هم نمیدهد. من همان مبلغ پول را از او میخواهم ادرسش را هم نمیدانم کجاست. سوال اینجایت که باید پرونده کیفریست یا حقوقی؟
به دادگاه شکایت کردم و همان روز اول حسابش را مسدود کردم اما الان بازپرس بدون اینکه متهم را بخواهد میخواد قرار منع تعقیب براش صادر کنه و دستور رفع توقیف حساب بدهد. بهانه قاضی هم اینه که میبایست حواستو جمع کنی و تلفنی از کسی خرید نکنی. میگه باید بری همونجا که طرف هست ازش شکایت کنی .
لازم به ذکر است هیچ قرار دادی بیم ما منعقد نشده و من این وسیله بعد از یک سال از کس دیگه ای خریدم.
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر در حوزه کیفری قرار دارد. و قاضی به این دلیل پرونده شما را رد کرده است که نخست صلاحیت رسیدگی نداشته یعنی صلاحیت محلی و مورد بعد به این خاطر که شما مدرک کافی برای اثبات نداشته اید

موید باشید