منو تهدید کردن که اگر باعث خسارت به دفتر بشم سفته رو میزارن اجرا و عواقب بدی برای من خواهد داشت؛ آیا ایشون میتونن ضرری به من برسانند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۵ #74262693

سلام وقت بخیر
خانمی هستم ۲۹ ساله در دفتر پیشخوان مشغول به فعالیت بودم با حقوق ثابت ۵۰۰ هزار تومان بدون بیمه و هیچ مرخصی ای
مدیرم از همه کارکنان سفته ی ۵ میلیون تومانی گرفتن و ما همه امضا کردیم یکسالی میشد که من با مدیرم به مشکل برخورده بودم و به خاطر شرایط کاری سخت ( سر و کله زدن با مشترک ها، ندادن مرخصی از سمت مدیر، رفتارهای زشت و ناشایست مدیر، حقوق کم، کار زیاد ) قصد بیرون اومدن داشتم ولی مدیرم به من گفته بودن تا جایگزینم و آموزش ندادم حق بیرون اومدن ندارم، در طول یکسال من حدود ۵ الی ۶ نفر آموزش دادم ولی هیچ کدام قبول نکردند که بیان به این دفتر پیشخوان، و من دیگر طاقتم تمام شد و به مدیرم اطلاع دادم که فقط تا آخر هفته میایم و مدیرم گفتن مشکلی نیست و من نگران جایگزین نباشم و من از این حرف ناراحت شدم و گفتم از فردا نمیام و ایشون منو تهدید کردن که اگر باعث خسارت به دفتر بشم سفته مو میزارن اجرا و عواقب بدی برای من خواهد داشت
سوالم این است که آیا ایشون میتونن ضرری به من برسانند؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
شما یک اظهارنامه به ایشان جهت استرداد سفته امانت بدهید و در اداره کار هم از ایشان شکایت نمایید و خواستار تمامی حق و حقوق قانونی خویش بشوید و سپس دادخواست استرداد سفته بدهید .

درود
اگر سفته امانی است یا برای ضمانت و حسن انجام کار زمانی می توانند واخواست کنند که ثابت نمایند شما به تعهدتان عمل نکرده اید.

سلام
ضمن تایید گفتار همکار محترم سرکار خانم عابدی، باید متن سفته ها بویژه ملاحظه شود.

سلام و وقت بخیر پاسخ به سوالات شما مفصل است میبایست قراردادتان مطالعه گردد