دیه با ارش چه تفاوتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۰ #74251121

دستم شکسته و عصب دستم به شدت اسیب دیده که الان ۸۰ درصدش درست شده ۲۰ درصد دکتر گفت خوب نمیشه. عمل جراحی انجام داده شده پلاتین گذاشتن برام پزشک قانونی برام ارش ۴ درصد دیه کامل انسان زدن .آیا این درصد نهایی است؟
مگر دیه شکستگی استخوان بازو ۸ درصد نیست؟
لطفا راهنماهی ام کنید
ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه مقدر، مال معینی است که در شرع مقدس به سبب جنایت غیرعمدی بر نفس، عضو یا منفعت، یا جنایت عمدی در مواردی که به هر جهتی قصاص ندارد، مقرر شده است.
ارش، دیه غیرمقدر است که میزان آن در شرع تعیین نشده است و دادگاه با لحاظ نوع و کیفیت جنایت و تاثیر آن بر سلامت مجنی علیه و میزان خسارت وارده با در نظر گرفتن دیه مقدر و با جلب نظر کارشناس میزان آن را تعیین می کند.

پزشکی قانونی با تعیین و مقدار جراحت و نوع آن دیه را مشخص میکند
ارش جایی تعیین میشود که دیه مقدر و معین وجود ندارد