توان پرداخت دیه را ندارم؛ چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۴ #74248703

بنده ۲۲ سالمه و خرداد ماه تصادف کردم که خودم راننده و موتورسیکلت هم مال بنده بود و من بیمه نامه دارم اما گواهی نامه ندارم و دوتا از دوستانم هم سرنشین بودن ما تصادف کردم که خودم از ناحیه پا به شدت آسیب دیدم که هنوز بعد از گذشت ۷ ماه هنوز قادر به راه رفتن نمیباشم و سرنشین دوم که ۱۷ سال هم داشته نفر دوم از ناحیه سر ضربه خورد و فوت شد و نفر سوم هم خدا رو شکر مشکلی براش پیش نیومد
وحالا عموی بنده خدایی که فوت کرده دیه میخواد و بیمه هم دیه رو میده از من ریکاوری میکنه و من با وجودی که اصلا شرایط مالی خوبی ندارم و شغلی هم ندارم و فعلا هم بابت آسیبی که دیدم قادر به کارکردن نیستم چه باید بکنم؟
تو رو خدا اگه راهی هس بهم نشون بدین؟
خداوکیلی خودم از این بابت خیلی ناراحتم که بنده خدا فوت کرده یه حادثه بود و من بی تقصیرم خواست خدا بوده.

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تقاضای اعسار نمایید.
از نهادهای حمایتی میتوانید تقاضای کمک یا وام نمایید (اگر کمکی کنند)

درود
دادخواست اعسار بدهید تا در صورت پذیرش قسط بندی شود

شرحی که فرمودین باعث تاسف است.. شما می‌توانید شخصا یا از طریق وکیل دادگستری (به نحو معاضدتی (رایگان) ) دادخواست اعسار ارائه و شهودی را جهت اثبات شرایط نامساعد مالی تان به دادگاه معرفی کنید تا دادگاه، نسبت به تقسیط میزان دیه اقدام نماید ...

تنها راه حل دادن اعسار هست بعدش از خیرین کمک بگیر

باسلام
شما میتوانید دادخواست اعسار دهید تا درصورت اثبات عدم توانایی پرداخت دیه تقسیط می شود

سلام
باید درخواست اعسار بدهید البته هستند نهاد هایی که به زندانیان دیه کمک می کنند.