باید نامه ببره بانک یا وقتی کسی رضایت میده دادگاه یا آگاهی فکس میکنن به بانک؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۸ #74241118

باسلام من حدود ۲ سال پیش از اهواز در برنامه دیوار مشهد وارد شدم و به دروغ یه آگهی در دیوار مسهد ثبت کردم عنوان آگهی ماشین تصادفی با عکس گذاشتم ۳۳ ملیون یه نفر زنگ زد و خواهش کرد این ماشین بده به من همین الان ۳۳ تا رو میریزم به حسابت من که ترسیدم گفتم نه همون ۳ تا کافیه تا من از سرکار بیام و سریع ۳ ملیون اومد به حسابم من که هم ترس هم خوشحال از بی پولی که ۳ تا اومد به حسابم ‌سیم کارت خاموش کردم ۲ روز بعد داشتم خرید میکردم از همون ۳ ملیون که دیدم یه هو مغازه دار گفت کارت موجودی نداره چند جا رفتم همین و گفتن و در آخر متوجه شدم و پر از ترس شدم به بانک رفتم و گفت از آگاهی مشهد قسمت جهل و کلاهبرداری بسته شده از ترس با شماره دیگه زنگ زدم بش گفتم من برادر شم این بچست و پول من میدم که واقعا تلویزیون خونم و مبلارو مفت دادم و ۳ ملیون دادم قسم خورد گفتم به جان بچم من فقط پولم بیاد رضایت میدم وقتی بش گفتم واریز کردم چرا حساب باز نشد در جواب گفت من قسم خوردم رضایت میدم قسم نخوردم نامه رو میگیرم میبرم بانک حسابت باز کنه و گفت به من چه دیگه من رضایتمو دادم .. آیا واقعا اینجوره باید نامه ببره بانک یا وقتی کسی رضایت میده دادگاه یا آگاهی فکس میکنن به بانک .. من چکار باید بکنم اهواز هستم حساب از مشهد بسته شده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید شخصا یا توسط وکیل دادگستری درخواست رفع مسدودی حساب ببرید

با توجه با اینکه طرف مقابل (شاکی) رضایت داده اند شما باید با مراجعه به شعبه مربوطه و اخذ نامه و مراجعه به بانک مربوطه اقدام به رفع انسداد حساب نمایید شاکی مسولیتی در این خصوص ندارد.

باید شخصا رفع انسداد را از شعبه رسیدگی کننده درخواست کنید تا مراتب بنا به تقاضای شما به صورت سیستمی به دادستانی ارسال شود تا از طریق دادستانی دستور رفع انسداد به بانک اعلام گردد .

با سلام شما باید به دادسرا مشهد مراجعه و نامه را اخذ و به بانک جهت بازشدن حساب ببرید . دادگاه و شاکی مسئولیت در این خصوص ندارند